Álbum Barcelona

Andana, L’editorial del mes

Aquest mes us presentem l’editorial…

 

Quina va ser l’última vegada que vas viatjar en tren? Que feies quan viatjaves? Mirar per la finestra, llegir, parlar amb els companys de viatge, escoltar música…

Per a nosaltres editar llibres a Andana Editorial és com viatjar en tren. Ens agrada treure el cap per la finestra per imaginar qui viu en les fugisseres cases que veiem i meravellar-nos amb paisatges il·lustrats que ens il·luminen. Ens agrada llegir històries que ens sorprenguin i endinsar-nos en relats que ens descobreixen una mica més de nosaltres mateixos. Ens agrada compartir seient amb les lectores, amb les creadores, les llibretes, amb bibliotecàries… per conversar sobre com de bé ens ho passem en l’última aventura, i sobretot, riure’ns moltíssims.

Descobrir que allò que realment ens diverteix és editar des d’una andana per on passen cada dia molts trens ens ha costat uns quants anys. Per ser més exactes 10 anys que són els que farà Andana Editorial el pròxim 2 d’abril de 2019 (Dia Internacional del llibre infantil i juvenil). En aquests temps hem tingut la sort de compartir aquesta aventura amb il·lustres viatgers internacionals com Oliver Jeffers, Benji Daves, Mo Willems, Rob Biddulph… I també amb nous viatgers com Lirios Bou, Anuska Allepuz, Sebastià Serra, Aitina Carrasco…

En cadascun dels llibres que compartim amb els lectors volem seguir aprenent, seguir sorprenent, seguir emocionant, seguir rient a cor que vols, seguir imaginant que serà el millor que mai hem llegit… I si no aconseguim transmetre una mica de tot això als lectors més importants del món, els petits lectors, estarem feliços de seguir editant.

 

Llibres destacats

Consulta aquí la seva pàgina web