Álbum Barcelona

Al Març #àlbumpresenta… Arbres

 

Aquest mes comencem una aventura temàtica des d’¡Âlbum!

Cada mes, escollirem un tema i us presentarem els nostres àlbums preferits.

I comencem amb la naturalesa… perquè ara més que mai toca conscienciar-nos i tenir-ne cura.

Els arbres son les mans de la naturalesa i gràcies a ells les nostres històries tenen pàgines per abraçar-nos. Ells construeixen les ales que donen llibertat a la imaginació. El mes de març és per ells, per llibres amb fulles i arbres amb pàgines.

 

 

 

Des d’ A buen paso arriba Semillas. Un pequeño gran viaje. Las semillas son unas cápsulas prodigiosas, una estructura natural sorprendente, unas puertas de entrada a la vida. En este libro descubrirás todos sus secretos.

 

 

 

 

 

 

 

Amb El Cep i la Nansa Edicions descobrim La cançó del bosc. Una faula per aprendre a estimar la Natura. Una història d’arbres, ocells i una tribu d’humans, units per un mateix destí. A través de la mirada d’una nena descobrirem per què és tan important respectar els cicles naturals, evitar el malbaratament dels recursos i viure de manera harmoniosa i sostenible. I el més emocionant: ens deixarem portar per la música que omplirà el bosc de vida i alegria per sempre més.

 

 

 

 

 

 

 

Una tarde de domingo, mientras dan la película de la tarde, una familia duerme la siesta en su casita de fin de semana. Es el momento que aprovecha el hermano mayor para salir con la pequeña a dar una vuelta por el bosque. Él lleva una navaja suiza, ella, un frasco de bichos bola. Todo esto y más, en Los bichos bola, editado por Cuatro azules editorial.

 

 

 

 

 

 

 

Wangari vivía rodeada de árboles. Cuando crece, comienza una masiva deforestación y Wangari teme que pronto todo el bosque sea destruido. Decide sembrar nueve arbolitos e iniciar una acción ecologista en favor de la reforestación. Wangari y los árboles de la paz: una historia real sobre la vida de Wangari Maathai nacida en una pequeña aldea de Kenia, que recibió el Premio Nobel de la Paz en 2004 publicado por Ediciones Ekaré

 

 

 

 

 

El jardí de las meravelles publicat per Editorial Flamboyant

Entra al jardí de les meravelles. Passeja’t per cinc hàbitats plens de vida per descobrir 80 animals increïbles.

Prepara’t i passa la pàgina per endinsar-te en la selva tropical de l’Amazònia, càlida i humida, i després capbussar-te al mar per descobrir els bancs de peixos que neden per la GRAN BARRERA DE CORALL. Des d’allà viatjaràs a un dels llocs més secs de la Terra, el DESERT DE CHIHUAHUA, on l’horitzó s’estén més lluny que mai, i després sentiràs que la natura t’envolta pels quatre costats en passejar-te pels paratges de conte de fades de la SELVA NEGRA. 

 

 

 

 

 

 

Desde Editorial Juventud llega El gran libro del árbol y de los bosques. Un magnífico libro de conocimientos para todos los que aman la naturaleza. René Mettler, con su mágico pincel, nos presenta un libro para descubrir todo el universo del árbol y admirar el símbolo mismo de la naturaleza.

 

 

 

 

 

En un mundo en blanco y negro el sol es el que brilla para todos por igual. Cada página, un nuevo personaje entra en escena bañado por los rayos del sol. ¿Pero a dónde se van todos cuando el sol se oculta por las nubes?

On és tothom?, publicat per Lata de Sal Un llibre amb ritme, poesia, i un excelent escenografia propia del autor, Remy Charlip.

 

 

 

 

 

COCO BOOKS presenta… Cent llavors que van volar. Un arbre espera, esperançat. ¿Què espera? El dia ideal per alliberar les seves llavors. Un dia perfecte, el dia adequat! Aquest dia arriba, però l’aventura tot just comença… Així que… un moment! Fem els comptes clars! Quantes llavors, de les cent que van volar, hauran aterrat en bones condicions? Quantes se les menjaran els ocells? Quantes acabaran al fons d’un riu? Al final, quantes esdevindran un arbre adult? Un llibre que exalta el bosc, que celebra la resistència de les llavors i la intel·ligència dels arbres i la natura.

 

 

 

 

 

 

 

Desde Editorial Libre Albedrío llega A la vista, Premio Fundación Cuatro Gatos 2019.  Si tienes ojos, este libro es para ti. Si tienes una cabeza observadora, descubrirás sus aventuras. Y si tienes boca, podrás narrar todo lo que acontece en esta isla. Una isla, la naturaleza y el ser humano ¿qué puede salir mal? Una divertida historia que habla de la necesidad de cuidar el planeta y de construir de forma sostenible.

 

 

 

 

 

 

 

 

I seguim amb Libros del Zorro Rojo i El fil invisible de la natura. Tal com proposen els relats d’aquest llibre, a la natura no hi ha res independent: els éssers vius estan units per un nombre infinit de fils invisibles, uns vincles que l’ésser humà hauria de respectar. S’hi despleguen histories increïbles, protagonitzades per granotes d’or, gats caiguts del cel, aranyes astronautes i escarabats que s’han guanyat una estàtua commemorativa, que destaquen la importància de l’ésser humà en la conservació de la natura, convidant així a la reflexió per evitar futures catàstrofes.

 

 

 

 

 

 

El cielo de las estaciones y con él, el tiempo que pasa, cómo vive la gente, cómo ocupa su tiempo, se habitúa, olvida, recuerda… En Estaciones, publicado por Kókinos, Blexbolex nos lleva de una estación a otra a explorar por el transcurrir de las cosas y a jugar con el texto y la magia.

 

 

 

 

 

 

 

El nen llavor, de NubeOcho Ediciones.Un bon dia, el Senyor Barley va trobar un estrany nadó a les seves terres. Va recollir aquella criatura que semblava mig planta mig humana. I la seva vida va canviar per sempre…

 

 

 

 

 

 

 

Y desde Pípala llega Vestido nuevo. Una niña como un árbol que despega del piso y que cambia sutilmente, como estaciones y ropajes en una etapa de la vida.

 

 

 

 

 

 

 

Uno es un viaje iniciático desde el microcosmos al macrocosmos (encadenado a través de distintos seres vivos) que propone un cambio de consciencia en el lector. Trata de la relación causa-efecto infinita de la vida, en su estado más embrionario, con la naturaleza, el ser humano y, al fin y al cabo, con el universo. Uno, publicado por Thule Ediciones.

 

 

 

 

 

Una isla, publicado por TRES TIGRES TRISTES. Cerca de nuestra casa hay una isla. No es muy grande ni tiene nombre. Antes había árboles y muchos pájaros… Pero todo eso cambió.

 

 

 

 

 

 

El bosque narra la vida de todos nosotros como un viaje exploratorio a través de un espacio de dimensiones y posibilidades desconocidas. Desde que nacemos avanzamos a tientas tanto como mirando y oyendo. Por eso este libro tiene una textura muy especial, con relieves y troquelados que evocan la anticipación, el recuerdo y, sobre todo, la exploración incesante que supone cualquier vida. El bosque, de Editorial Milrazones

 

 

 

 

 

 

 

De Takatuka Editorial El jardí curiós. Un dia, un nen curiós anomenat Liam descobreix un jardí en dificultats mentre explora la seva ciutat monòtona i grisa. Decideix ajudar a fer créixer les plantes, sense ni tan sols imaginar-se el que està a punt de provocar. Amb el pas del temps, el jardí pren vida pròpia i s’escampa per la ciutat, canviant tot al seu pas.

 

 

 

 

 

 

#albumpresenta al març acaba amb imatges de la caixa de Filosofia Visual per a nens de  Wonder Ponder Pessiga’m!

I si la vida fos un somni? O un conte? O una gran il·lusió? I si et pessiguessis? Acabaries amb el dubte?
Què és real? Què no és tan real? I tu, què penses?